Водію, який збив дітей на проспекті Науки, повідомили про підозру

Водію позашляховика Toyota, який учора, 11 листопада, на проспекті Науки проїхавши на червоний сигнал світлофора, збив двох 13-річних дітей, які переходили вулицю пішохідним переходом, повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286-1 КК (порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння).

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

Правоохоронці вважають, що вчора, 11 листопада, о 15:20, рухаючись проспектом Науки, водій Toyota на перехресті з вулицею Тобольською порушив правила, проїхав на червоний забороняючий сигнал світлофора та скоїв наїзд на 13-річних хлопчика й дівчинку, які рухалися регульованим пішохідному переходу на зелений, дозвільний для них, сигнал.

«Медичним висновком встановлено, що чоловік під час дорожньо-транспортної події перебував у стані наркотичного сп’яніння», – йдеться у повідомленні.

Тепер йому загрожує провести за ґратами від трьох до восьми років, і це – у тому випадку, якщо суд не приплюсує ще й три роки, не відсиджені за умовним вироком за крадіжку.

Як повідомляв Харків Times, вчора, 11 листопада, автомобіль Toyota збив двох 13-річних підлітків на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської у Харкові.

Поліція затримала водія позашляховика, який проїхавши на червоне світло, збив дітей на пішохідному переході.

Правоохоронці підозрюють, що водій, який збив дітей, знаходився під дією психотропних або наркотичних речовин.

Це підтвердилося сьогодні, 12 листопада, – у сечі підозрюваного знайдено метадон.