Під Харковом 75-річний водій на BYD влаштував смертельну ДТП

У неділю вдень на дорозі в селі Кутузівка ​​під Харковом лоб в лоб зіткнулися BYD і Hyundai. Постраждали дві пасажирки останнього. 73-річна жінка загинула на місці, а 14-річну дівчинку доставили до лікарні.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про зіткнення в селі Кутузівка ​​Hyundai та BYD надійшло до поліції 5 вересня о 12:46.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що водій автомобіля BYD, рухаючись в напрямку Харкова, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Hyundai, який рухався у зустрічному напрямку.

Від отриманих травм на місці події загинула 73-річна жінка — пасажирка автомобіля Hyundai. Ще одна пасажирка цієї машини — 14-річна дівчинка — доставлена ​​до лікарні.

75-річного водія автомобіля BYD затримали в порядку ст. 208 КПК.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Як повідомляв Харків Times, 21 липня на харківській Окружній дорозі в районі перехрестя з вулицею Леся Сердюка зіткнулися Toyota Rav 4 та Lexus. Обох водіїв та пасажира госпіталізували. Пізніше один з водіїв помер у лікарні.

22 липня під Харковом у лобовому зіткненні авто постраждала літня пара.