На харківській Кільцевій через зіткнення двох позашляховиків постраждали три людини (фото)

Сьогодні вдень на харківській окружній дорозі в районі перехрестя з вулицею Леся Сердюка зіткнулися Toyota Rav 4 та Lexus. Останній при цьому злетів у кювет і перекинувся, а перший практично позбувся передньої частини кузова. Обох водіїв забрала швидка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в соцмережах.

Пізніше інформацію підтвердили рятувальники.

Як повідомили в прес-службі ДСНС області, 21 липня о 14:08 до служби порятунку надійшло повідомлення, що на Кільцевій дорозі Харкова неподалік від повороту в бік Салтівського шосе зіткнулися Toyota Rav 4 та Lexus. Внаслідок ДТП постраждали три людини.

За допомогою спеціального гідравлічного інструменту рятувальники деблокували постраждалого водія з автомобіля Toyota Rav 4 та допомогли транспортувати до карети екстреної медичної допомоги. Його госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

За інформацією патрульної поліції, також госпіталізовані водій та пасажир Lexus. Усі обставини аварії встановлює слідчо-оперативна група.

Як повідомляв Харків Times, в селищі Високий під Харковом у лобовому ДТП дивом вижив, але постраждав 20-річний водій «Славути». Щоб його врятувати, співробітникам ДСНС довелося розрізати його авто.

У Красноградському районі через зіткнення легковиків постраждали п’ятеро людей.