Світоліна поступилася тенісистці з Чехії і покинула Ролан Гаррос

Перша ракетка України, харків’янка Еліна Світоліна у третьому турі Roland Garros поступилася в двох сетах суперниці з Чехії Барборі Крейчиковой і покинула турнір.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення РБК.

Еліна в цілому серйозно боролася в кожному геймі, але чеська тенісистка, найчастіше, була готова до передбачуваних ударів Світоліной і добре на них відповідала.

Українка взяла п’ять геймів за два сети, але при цьому матч тривав 1 годину і 39 хвилин, оскільки в багатьох геймах було багато розіграшів.

Згідно даних WTA, станом на 5 червня Еліна Світоліна займає 6-у сходинку. Українка ризикує опуститися на 7-у позицію, якщо Серена Вільямс виграє Ролан Гаррос.

Чинною чемпіонкою Ролан Гаррос є тенісистка з Польщі Іга Швентек. В цьому році неофіційний чемпіонат світу на грунті з тенісу проводиться на паризьких кортах з 30 травня по 12 червня. Призовий фонд турніру становить € 34,367,216.

Як повідомляв Харків Times, перша ракетка України харків’янка Еліна Світоліна на старті Roland Garros обіграла 17-річну тенісистку Осеан Бабель і вийшла до другого туру відкритого чемпіонату Франції.

Світоліна перемогла американку у другому колі Ролан Гаррос.