Жодного підвищення тарифів однозначно не буде – Терехов

Міська влада Харкова не планує підвищувати тарифи на комунальні послуги та проїзд у міському пасажирському транспорті.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на секретаря міськради Ігоря Терехова.

«Незважаючи на складну економічну ситуацію, ніякого підвищення тарифів однозначно не буде. Це те, що стосується тарифів, які встановлює міська влада, наприклад, це холодна вода, водовідведення, теплопостачання або проїзд у пасажирському транспорті. Тарифи на газ – це вже інше питання, ми на них не впливаємо», – заявив Терехов на зустрічі з мешканцями вулиці Познанської в Харкові.

Як повідомляв Харків Times, 13 січня Терехов обіцяв харків’янам, що тарифи на опалення та воду в Харкові до кінця опалювального сезону підвищуватися не будуть, вони залишаться на рівні 2018 року. Секретар міськради 20 січня заявив, що заради збереження діючих тарифів місто готове дотувати теплопостачальні підприємства.

Також Терехов 18 лютого заявляв про готовність міста виплачувати в разі необхідності дотації з міського бюджету комунальним перевізникам, щоб вартість проїзду в міському громадському транспорті Харкова залишалася незмінною.

На підготовку до наступного опалювального сезону в Харкові планується направити понад 1,7 млрд гривень, що на 675 млн гривень більше, ніж у 2020 році.