Призначення у Харківську ОДА Ананченко є початком проросійського реванша – депутат від ЄС

Скриншот

Депутат Харківської обласної ради Анатолій Козловський (фракція “Європейська солідарність”) заявив, що призначення посаду на начальника управління у справах молоді і сім’ї Обласної державної адміністрації Констянтина Ананченка є початком проросійського реваншу.

Про це Козловський сказав, виступаючи на засіданні сесії обласної ради, повідомив кореспондент Харків Times.

“Ми бачили всі – він сам стверджував, це не в засобах масової інформації, а це саме його вислови – що він був присутній на Антимайдані 25 січня 2014 року, який проходив в місті Харкові. Тому вважаємо це неприпустимим, вважаємо це початком проросійського реванша”, – зазначив депутат.

Голова Харківської обладміністрації Айна Тимчук, яка була присутня у президії сесії, на виступ Козловського не відреагувала.

Як повідомляв Харків Times, Айна Тимчук оприлюднила на сесії ряд нових кадрових призначень в складі апарату ХОДА. Зокрема, вона повідомила, що управління у справах молоді та спорту обладміністрації очолив Костянтин Ананченко.

Раніше журналістка Мар’я Варва написала, що Ананченко був присутній 25 січня 2014 року підчас нападу “тітушок” Антимайдану на учасників ходи Євромайдану та журналістів, які її висвітлювали.

Ананченко заявив журналістам, що дійсно був на місці нападу, але не брав у ньому участі.