Вакцинація від COVID-19 в регіоні нарешті вийшла за межі Харкова

Фото: bbc.com

Вакцину від COVID-19 почали отримувати в районах Харківської області. Мобільні бригади перших чотирьох районів зробили щеплення самі і повезли препарат Covieshield на місця.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі обладміністрації.

За даними виконуючого обов’язки директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Геннадія Бондарчука, першими вакцину від коронавируса отримали медики Богодухова, Вовчанська, Мерефи та Первомайського.

Завтра приїдуть представники інших районів і населених пунктів. Таким чином поступово в обладміністрації розраховують імунізувати всіх медпрацівників регіону.

Як повідомляють в МОЗ України, станом на ранок 3 березня щеплення від COVID-19 в Україні отримали 6 888 чоловік, найбільше щеплених в Донецькій області — 620.

Як повідомляв Харків Times, за даними Міністерства охорони здоров’я, в Харківській області станом на 8:00 3 березня виявили 84 597 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 394 – за минулу добу.

25 лютого в Харківській області стартувала кампанія вакцинації від COVID-19. Перші 20 щеплень отримали співробітники обласної «інфекціонки» і служби екстреної медичної допомоги.

2 березня в Харкові завершили вакцинацію співробітників Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні. Останнім зробив щеплення директор дорослої «інфекціонки» Павло Нартов.