Харків’янин переміг на міжнародному турнірі з боксу

Харківський спортсмен Матвій Ражба став переможцем міжнародного турніру з боксу «Адріатична перлина», який відбувся з 16 по 22 лютого в Подгориці (Чорногорія).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ХОДА.

Матвій Ражба переміг у ваговій категорії до 81 кг. На шляху до золотої медалі він з рахунком 4:1 виграв у суперника з Фінляндії, з рахунком 5: 0 – у боксера з Узбекистану, а в фіналі 4:1 – у росіянина Максима Каверіна.

Всього в змаганнях брали участь молодіжні збірні з 13 країн світу. За підсумками турніру українці отримали чотири золоті, три срібні і вісім бронзових нагород. З них одна золота, одна срібна і п’ять бронзових медалей були на рахунку харківських боксерів.

Харків’янин Дмитро Пащенко став срібним призером у ваговій категорії до 49 кг, поступившись у фіналі супернику з Узбекистану.

Бронзові нагороди здобули: Руслан Цикало (вагова категорія – до 52 кг), Владимир Швирло (вагова категорія – до 60кг), В’ячеслав Бригаденко (вагова категорія – до 69кг), Микита Горбатенко (вагова категорія – до 91 кг), Михайло Уланський (вагова категорія – до 91кг).

У заліку серед чоловіків збірна України посіла перше місце, а в загальнокомандному – третє. Перше місце – у збірної Узбекистану, а друге – у команди Індії.

Турнір у Чорногорії був одним з етапів підготовки молодіжної збірної України до чемпіонату світу серед молоді, який у квітні цього року прийматиме Польща.

Як повідомляв Харків Times, юні боксери з Харкова стали чемпіонами Європи.