Чоловік сам викликав швидку й здався, але у замаху на вбивство його підозрюють

Поліцейські повідомили 31-річному мешканцю Харківської області про підозру в замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК), незважаючи на те, що він сам викликав швидку допомогу для своєї жертви й здався правоохоронцям на місці злочину .

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

Встановлено, що у ніч на 20 січня двоє чоловіків, 29 років і 31 року, «вживали алкоголь у будинку своїх знайомих в селі Черкаські Тишки Харківського району області».

«Під час застілля вони посварилися через побутові проблеми. Після сварки 29-річний чоловік поїхав додому, а через деякий час 31-річний приятель вирушив за ним – хотів помститися кривднику. Він наздогнав потерпілого, і в ході з’ясування відносин вдарив його кілька разів ножем. Тільки після криків жертви правопорушник зупинився. Він викинув ніж і викликав бригаду швидкої медичної допомоги», – розповіли у поліції.

Затримали підозрюваного тут же, на місці злочину. Слідству відомо, що раніше він був судимий за розбій.

Тепер невдалому вбивці загрожує провести за ґратами від семи до 15 років. Він знаходиться у слідчому ізоляторі та чекає на обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, у вересні 2020 року поліцейські повідомили про підозру в замаху на вбивство чоловікові, який поранив мешканця того ж села Черкаські Тишки розбитою пляшкою в шию та кинув його помирати.