Перевертав меблі і розкидав документи: чоловіка засудили за бешкет в сільраді

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Вовчанський районний суд Харківської області визнав винним у хуліганстві 21-річного чоловіка, який в травні цього року влаштував дебош в Новоолександрівській сільській раді (Великобурлуцький район).

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Встановлено, що першим від дій дебошира постраждав голова сільради. Обвинувачений зайшов до службового кабінету очільника і, з нецензурно лаючись, розкидав документацію, перевернув меблі.

“Згодом почав ходити по інших кабінетах та погрожувати оточуючим фізичною розправою. Через хуліганські дії молодика роботу сільської ради було паралізовано майже на годину”, – розповіли в прокуратурі.

Під час судового розгляду обвинувачений пояснив, що втратив контроль над собою через необхідність чекати в черзі. Крім цього він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік повністю визнав провину і розкаявся.

Суд врахував, що обвинувачений має непогашену і незняту судимість, визнав його винним за ч. 1 ст. 71, ч. 3 ст. 296 КК (хуліганство, вчинене особою, раніше судимою за хуліганство) і засудив до двох років двох місяців позбавлення волі.

Рішення суду поки не вступило в законну силу, тому що триває час на апеляційне оскарження.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські затримали чоловіка за хуліганство і стрілянину в приміщенні поштової організації в Змієві.