Війна в Україні: п’ять обстрілів, втрат не було

За минулу добу, 24 червня, збройні формування Російської Федерації п’ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік населеного пункту Широкине російські збройні формування відкривали вогонь з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. По оборонних укріпленнях українських захисників на підступах до Старогнатівки і Мар’їнки противник застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Згодом декілька разів агресор проявив вогневу активність і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, неподалік Хутору Вільний, застосувавши при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

“Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було”, – йдеться у повідомленні.

Наші воїни у відповідь відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах окупантів. За уточненими даними розвідки, 22 та 23 червня вони знищили трьох та поранили двох окупантів.

Від початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли. За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.