Підрядник незаконно заволодів 150 тис. грн на ремонті сільського клубу у Балаклійському районі

Господарський суд Харківської області задовільнив позовну заяву Харківської місцевої прокуратури №3, подану в інтересах держави в особі однієї з сільських рад Балаклійського району Харківської області, про стягнення з ТОВ понад 150 тис. грн, якими незаконно заволодів директор підприємства.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

У ході розслідування встановлено, що між ТОВ в особі його керівника та сільською радою Балаклійського району Харківської області укладено договори щодо проведення капітального ремонту сільського клубу. Фінансування робіт здійснювалося за рахунок коштів бюджету.

“Підприємець, здійснюючи протягом 2019 року підрядні роботи відповідно до зазначених договорів, заволодів понад 150 тис. грн бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт сільського клубу. Керівник ТОВ вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт завідомо недостовірні відомості, завищивши обсяги виконаних робіт та використаних матеріалів”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, у квітні правоохоронці повідомили про підозру підприємцю, який привласнив 150 тис. грн бюджетних коштів, виділених на ремонт сільського клубу.