У Люботині загинув внаслідок ДТП патрульний поліцейський

Фото: Люботин Оперативный / Telegram

У Люботині 5 червня потрапив у ДТП 19-річний патрульний поліцейський з Харкова Бабаджан Керімов, 7 червня він помер у лікарні.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі патрульної поліції області.

ДТП сталася під час вихідного патрульного.

“За попередньою інформацією, у той день, приблизно об 11-й годині, у місті Люботин, на вулиці Слобожанській, відбулася аварія за участю автомобілів ВАЗ та Mitsubishi. Унаслідок ДТП водій та три пасажири автомобіля ВАЗ отримали тілесні ушкодження, їх шпиталізували до лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Попри всі зусилля лікарів, врятувати життя поліцейського не вдалося, 7 червня від отриманих тяжких  травм патрульний помер.

Як повідомляє Telegram-канал “Люботин Оперативный”, водій “Лади Пріори”, рухаючись в сторону виїзду з міста, вийшов на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з позашляховиком Mitsubishi Pajero Sport, який рухався в бік центру міста по своїй смузі. Внаслідок ДТП постраждало чотири людини, з них два – важко. Водій “Пріори” виявився заблокованим в деформованій машині – для його деблокування на місце терміново прибув підрозділ ДСНС Люботина на пожежно-рятувальному автомобілі. В процесі деблокування потерпілим надавали невідкладну допомогу медики екстреної допомоги.

За попередніми даними, поліцейський, який помер в лікарні, був пасажиром ВАЗа. За інформацією каналу, в Люботині молоді люди відзначали День народження.