Поліція затримала пенсіонера, підозрюваного у вбивстві дружини через ревнощі

Сьогодні, 20 травня, близько 11:40 до поліції зателефонував 40-річний чоловік і повідомив, що у квартирі на вулиці Світлій у Салтівському житловому масиві знаходиться тіло “раптово померлої” жінки. Пізніше чоловік, який виявився сином померлої, повідомив, що сталося вбивство.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

На місці події поліцейські знайшли тіло 64-річної жінки “зі слідами насильницької смерті у вигляді синців та саден на шиї”. Тут же знаходився й 63-річний чоловік загиблої, який зізнався, що вранці вбив свою дружину через ревнощі. Після цього пенсіонер намагався накласти на себе руки – спочатку він спробував порізати вени на руках, а потім – увімкнув газ.

Підозрюваного затримали співробітники Московського відділу поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (умисне вбивство). Невдалому самогубцю загрожує тюремне ув’язнення аж до довічного. Він затриманий. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Як повідомляв Харків Times, поліція підозрює 50-річного мешканця райцентру Первомайський у тому, що він наприкінці березня облив свою 47-річну дружину невідомою речовиною та підпалив. Жінка встигла вказати на вбивцю й померла у лікарні.