У Харкові в аварії постраждала дворічна дитина та помер від травм водій Hyundai

Фото: hk.npu.gov.ua

18 травня, приблизно о 20:00 на вулиці Шевченка в Харкові сталася аварія, в якій постраждали троє людей, один з них пізніше помер в лікарні.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Учасниками ДТП стали BMW X1, за кермом якого перебувала 27-річна харків’янка і Hyundai Coupe, яким керував 50-річний чоловік.

Встановлено, що водій Hyundai Coupe виїхав з прилеглої території на проїжджу частину, де зіштовхнувся з BMW X1. В результаті зіткнення травми отримали обидва водії та дворічний хлопчик, який їхав в BMW X1.

Всіх постраждалих доставили в лікарню, де на наступний день від отриманих ушкоджень помер 50-річний водій Hyundai Coupe.

Відомості про ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв Харків Times, на перехресті вулиці Луї Пастера і бульвару Івана Каркача в результаті зіткнення мотоцикла Yamaha і ВАЗ-2109 загинув мотоцикліст, а сім’я з трирічною дитиною, що перебувала в автомобілі, потрапила в лікарню.