У Первомайському пенсіонер допоміг викрити наркопритон

Поліцейські міста Первомайський за заявою 61-річного місцевого мешканця викрили наркопритон у квартирі одного з житлових будинків.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Заявник повідомив правоохоронцям, що його сусід тривалий час виготовляє та вживає наркотичні речовини. До його помешкання постійно приходять підозрілі особи, які залишають у під’їзді використані шприци.

Під час обшуку у квартирі, на яку поскаржився заявник, поліцейські вилучили каструлю з насінням маку, три пляшки різного об’єму з рідиною темного кольору, шість використаних медичних шприців, оцет та насіння рослинного походження, зовні схожі на насіння коноплі.

В ході слідства поліцейські встановили, що 42-річний зловмисник надавав своє помешкання іншим особам для виготовлення та вживання наркотичних речовин.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу.

Також вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою) Кримінального кодексу.

Як повідомляв Харків Times10 березня в Холодногірському районі патрульні затримали наркозакладчицю.