Харківська поліція відкрила “телефон довіри”

Фото: intermarium.news

У Харківській області запрацював «телефон довіри», на який можна повідомити про незакону порубку, або торговлю тютюновими та алкогольними виробами, нелегальний гральний бізнес.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Повідомляти про порушення можна за телефоном +38 (068) 911-67-70, або на спецлінію “102”.

Також повідомляється, що працівники поліції проводять комплекс превентивних заходів з протидії незаконному використанню надр, обігу деревини, пального, спирту, тютюну, лікеро-горілчаної продукції та гральному бізнесу (посилання на селекторну нараду). З метою координації зусиль та покращення ефективності з протидії правопорушенням у вказаних сферах у регіонах створені спільні робочі групи.

Для оперативного реагування та припинення протиправної діяльності в кожному обласному управлінні стратегічних розслідувань запрацювали «телефони довіри».

Як повідомляв Харків Times, у прокуратурі Харківської області розпочала функціонування гаряча лінія, на яку можна звертатися з повідомленнями про корупційні злочини та злочини, пов’язані з незаконною торгівлею нафтопродуктами, виробництвом й обігом спирту й алкогольних напоїв, з гральним бізнесом, з охороною довкілля та земельною сферою.