Прокуратура Харківської області відкрила гарячу лінію

Фото: ХарківTimes

У прокуратурі Харківської області розпочала функціонування гаряча лінія, на яку можна звертатися з повідомленнями про корупційні злочини та злочини, пов’язані з незаконною торгівлею нафтопродуктами, виробництвом й обігом спирту й алкогольних напоїв, з гральним бізнесом, з охороною довкілля та земельною сферою.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

“З метою забезпечення оперативного реагування на факти вчинення злочинів у вказаних сферах, закликаємо всіх небайдужих громадян звертатися на гарячу лінію. Повідомлення приймаються за телефоном: (057) 732-56-81, на електронну поштову скриньку: [email protected]. Органи прокуратури оперативно реагуватимуть на порушення вимог законодавства. За повідомленнями буде організовано перевірки та за наявності підстав вживатимуться відповідні заходи”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times , слідчі територіального управління ДБР, розташованого в місті Полтаві, перевіряють причетність співробітників Головного управління ДФС в Харківській області до організації незаконного виробництва контрафактного алкоголю.