Поліція перевіряє дії ймовірних колекторів-вандалів

Скриншот: соцсети

Вранці 26 січня мешканка будинку №115 по вул. Клочківській виявила біля дверей свого під’їзду шматки м’яса, плями крові та записку з погрозами на адресу колишньої сусідки з приводу боргів. 51-річна жінка звернулася до поліції.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Правоохоронці встановили, що адресат записки у будинку вже не проживає. Інформація про подію зареєстрована у Шевченківському райвідділі поліції. Триває перевірка інциденту.

Як повідомляють у соціальних мережах, мешканці будинку вже деякий час страждають від дій вандалів – під’їзд уже обливали кров’ю з кишками тварин, а також екскрементами. Мешканці пов’язують цей вандалізм із діями так званих колекторів, які таким чином вимагають гроші в їхньої колишньої сусідки.

Цього разу вандалів зняла камера відеоспостереження. На записі видно, що молодих людей було двоє – один безпосередньо виливав щось з відра, інший спостерігав за тим, що відбувається. Обидва ховали обличчя.

Скриншот: соцсети

Як повідомляв Харків Times, у лютому 2019 року Київський районний суд Харкова обрав для 55-річного чоловіка, підозрюваного у вимаганні коштів з двох харківських адвокатів, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в 576 тис. гривень. Підозрюваний вважав, що юристи недостатньо професійно представляли в суді інтереси його дружини, через що вона нібито не отримала у цивільній справі майже 25 млн. гривень. Він вирішив, що адвокати повинні повернути сплачений за юридичні послуги гонорар, а також не виграні в суді гроші – всього 900 тис. доларів.