Поліцейські затримали квартирного крадія

Фото: hk.npu.gov.ua

Працівники Ізюмського відділу поліції протягом доби затримали 32-річного жителя Дергачівського району, якого підозрюють у скоєнні квартирної крадіжки у місті Ізюм.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Про злочин правоохоронцям повідомив мешканець міста Ізюма 3 січня близько 09:50.

В ході огляду за місцем мешкання правопорушника працівники поліції вилучили викрадений мобільний телефон, зарядний пристрій та телевізор заявника. Крім того, поліцейські виявили та вилучили вісім паперових згортків із сухою подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс. Її походження та мета зберігання наразі з’ясовується.

Слідчим Ізюмського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. На даний час чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Харків Times, поліцейські затримали двох підозрюваних у скоєнні квартирної крадіжки безпосередньо після того, як вони обчистили квартиру на бульварі Івана Каркача в Індустріальному районі міста.