Поліція затримала підозрюваних у квартирних крадіжках (фото)

Вчора, 29 жовтня, оперативники Управління карного розшуку Нацполіціі області затримали двох підозрюваних у скоєнні квартирної крадіжки безпосередньо після того, як вони обчистили квартиру на бульварі Івана Каркача в Індустріальному районі міста.

Про це Харків Times розповіли у прес-службі Нацполіції області.

Двоє харків’ян 48 й 33 років, які раніше притягалися за вчинення майнових злочинів, проникли до квартири “шляхом підбору ключів”. В них вилучені речові докази злочину.

У поліції вважають, що вони також “можуть бути причетними до скоєння інших квартирних крадіжок на території Харкова та області”.

Відомості про злочин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 КК (крадіжка). Затримані попереджені про підозру на свою адресу.

На даний час вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання, вирішується питання обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої затриманим статті передбачає до шести років позбавлення волі. Поліція “вживає заходів щодо документування злочинної діяльності вказаних осіб”.

Як повідомляв Харків Times, 24 жовтня співробітники Новобаварського відділу поліції міста затримали 50-річного громадянина Грузії, підозрюваного у крадіжці гаманця в харків’янки у маршрутці.