До Харкова з Сахновщини на літаку доставили маленьку дівчинку з тяжкою травмою (оновлено)

Фото: Цивільний повітряний патруль/Facebook

20 серпня бригаду дитячої реанімації разом з маленькою пацієнткою, що отримала травму голови, літаком доставили з с. Сахновщина до Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення КЗОЗ “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” у Facebook.

“Бригада екстреної медичної допомоги здійснила переліт із злітної смуги ХАЗ до Сахновщинського району, звідки доправила дитину (1рік 6міс.) в ЛШНМД м. Харкова з тяжкою травмою голови, – йдеться в повідомленні.

Фото: Цивільний повітряний патруль/Facebook

Дівчинка на ім’я Ангеліна отримала травму внаслідок падіння з вікна багатоповерхівки. Щоб якнайшвидше допомогти дитині було задіяно літак Цивільного Повітряного Патруля. Льотчики-рятівники блискуче справилися з поставленим завданням.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції області, постраждала дівчинка знаходилась вдома з 11-річною сестрою, поки батьки були на роботі. Вікно в кімнаті на другому поверсі було відчинене, і дитина впала з вікна.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Timesхарківські пілоти шукають зниклу дитину біля моря.