Пограбування біля Привокзальної площі – зловмиснику загрожує до шести років в’язниці

Фото: hk.npu.gov.ua

8 серпня близько опівночі у Харкові біля Привокзальної площі на сходах біля готелю побили та пограбували 42-річного чоловіка. Про злочин в поліцію повідомила мати постраждалого.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Холодногірського відділу поліції з’ясували, що на 42-річного харків’янина напав невідомий, побив та відібрав сумку, у якій знаходились гроші в сумі близько 1000 гривень, мобільний телефон, банківські картки та документи.

Потерпілий добре запам’ятав нападника. За наданими прикметами патрульні поліцейські оперативно затримали зловмисника. В ході особистого огляду у чоловіка виявили та вилучили речові докази.
За даним фактом слідчим Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв  Харків Times, грабіжника пенсіонерок засудили до семи років з конфіскацією майна.