Суд відмовився позбавити водійських прав експрокурора, обвинуваченого в смертельному ДТП

Фото: скрин видео

12 липня Московський районний суд відмовився позбавити права керувати автомобілем колишнього співробітника прокуратури Максима Марченко, обвинуваченого в ДТП, в якому загинули два брати.

Про це повідомляє Харків Times з посиланням на UA: Харків.

Під час засідання адвокат потерпілих Євген Самойлов подав шість клопотань. Зокрема, захисник просив заарештувати автомобіль Марченка і позбавити його водійських прав.

“Потерпілі просять тимчасово обмежити правом керувати транспортним засобом обвинуваченого Максима Марченко терміном на два місяці”, – зачитав клопотання адвокат.

Потерпіла Ольга Шатохіна попросила суд убезпечити учасників дорожнього руху, оскільки Марченко може знову влаштувати аварію.

У відповідь обвинувачений заявив, що прохання потерпілих засноване на припущеннях, доказів для задоволення клопотання сторона потерпілих не надала.

Суд став на бік обвинуваченого і відмовився задовольнити клопотання про позбавлення Марченко водійських прав.

Як повідомлялося, увечері 22 жовтня 2017 року на Салтівському шосе BMW X 5 врізався в “Славуту”, в якій знаходилися два брата. Від отриманих травм вони померли в лікарні протягом тижня після аварії. Водій іномарки спробував втекти з місця події. Пізніше стало відомо, що в момент ДТП за кермом BMW перебував Максим Марченко. Він був в стані алкогольного сп’яніння. У прокуратурі Харківської області повідомили, що Максим Марченко не працює в структурі з 2011 року.