Ветеран АТО Маслов: люди, які мають зв’язки з Росією, не можуть бути допущені до влади в Україні

Фото: Леонід Маслов / Facеbook

Люди, які мають зв’язки з Російською Федерацією, не можуть бути допущені до влади в Україні.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив відомий харківський активіст, юрист, громадський та політичний діяч, член Ради доброчесності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, військовий розвідник окремої розвідроти 92-ї ОМБР Збройних сил України Леонід Маслов.

У своєму зверненні до харків’ян і керівництву партії “Слуга народу” він зазначив, що для нього став повною несподіванкою той факт, що по 169 харківському округу балотується особа, яка насправді не здійснила жодних видатних вчинків, окрім того, що має подвійне громадянство та подорожує в Російську Федерацію вже після початку війни.

“Саньок, точніше або ЗеПеСаньок, як він себе називає. Кажуть, що громадянин Ізраїлю і навіть в ЦАХАЛІ служив, але балотується до нашої Верховної Ради мажоритарником від “Слуги народу”. Україну Саньок не захищав. Ймовірно, в ЦАХАЛі не навчився. Нічого видатного, окрім сумнівної хамовитої попси “Дорожній контроль” де він навчає бидло як безкарно порушувати ПДД, він в своєму житті не створив. Ніякий він не громадський діяч”, – обурився волонтер. Він закликав харків’ян не голосувати за Куницького.

Як повідомляв Харків Times, вокалістка гурту КАZKA харків’янка Олександра Зарицька звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням розібратися в ситуації з громадянством іноземної держави кандидата в депутати від “Слуги народу” Олександра Куницького. Також закликає до цього президента відомий громадський діяч з Харкова Ірина Багалій.

Відеоблогер Олександр Куницький балотується в народні депутати по 169 мажоритарному округу Харкова від партії “Слуга народу”. 30 червня на засіданні Центральної виборчої комісії заявили про те, що отримали документи, що підтверджують перетин державного кордону України Олександром Куницьким за іноземним паспортом.

У мережі навіть з’явилися фотографії Куницького у військовій формі ЦАХАЛ (армія оборони Ізраїлю). Їх опублікували відразу два нардепа – Андрій Денисенко та Ігор Мосійчук. Крім цього, в YouTube в 2014 році було розміщено відео, в якому користувач Мережі спілкується з Олександром Куницьким. Блогер і говорить про те, що знаходиться в Ізраїлі та готується прийняти присягу в ЦАХАЛ.