У шпиталі помер поранений у Бахмуті нацгварідєць з Первомайського

Сьогодні, 15 березня, у м. Первомайський Харківської області прощаються з 26-річним військовослужбовцем Національної гвардії Віталієм Сторожевим, який помер від ран, отриманих в боях за Бахмут.

Про це Харків Times довідався з повідомлення мера Первомайського Миколи Бакшеєва.

“Ще один Герой нашої громади віддав своє життя за неньку Україну. Зі скорботою повідомляємо, що загинув Сторожев Віталій Євгенійович. 10 березня перестало битись серце Віталія в госпіталі, в якому він лікувався в наслідок поранення, яке він отримав борючись за цілісність України в місті Бахмут, Донецької області.”, – розповів очільник Первомайського.

Віталій народився 9 січня 1997 року у Первомайському, закінчив місцеву школу № 4. Потім вступив до лав Національної Гвардії України. В Первомайському мешкає батько загиблого воїна Євген Іванович.

15 березня на площі біля ПК “Хімік” відбудеться цивільна панахида за загиблим Героєм.

Як повідомляв Харків Times, 24 лютого в боях біля населеного пункту Подоли Куп’янського району загинув 23-річний стрілець-зенітник з Первомайського, солдат Даніїл Крутогузов.

26 лютого у місті Первомайський Харківської області простилися з загиблим Захисником України 33-річним Олексієм Азаренковим. Воїн добровільно пішов до лав ЗСУ навесні 2022 року і загинув під Бахмутом.

6 березня у Бахмуті загинув 35-річний мешканець Первомайського Олександр Канівцев, командир мотопіхотного відділення.