Командир стрілецького відділення з Первомайського загинув під Бахмутом

У неділю, 26 лютого, у місті Первомайський Харківської області простяться з загиблим Захисником України 33-річним Олексієм Азаренковим. Воїн добровільно пішов до лав ЗСУ навесні 2022 року і загинув під Бахмутом.

Про це Харків Times довідався з повідомлення мера Первомайського Миколи Бакшеєва.

“І знов трагічна новина. Стало відомо, що в боях під Бахмутом загинув ще один наш земляк, Азаренков Олексій Валерійович. Олексій з весни 2022 року пішов добровольцем до лав ЗСУ. Молодший сержант пізніше був призначений командиром 2 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.”, – розповів очільник міста.

Олексій народився 5 березня 1989 року в м. Первомайський, закінчив місцеву загальноосвітню школу №2.

Олексія згадують, як людину життєрадісну, що мала багато планів та мрій.

“На жаль, клята війна забирає найкращих. Ми ніколи не пробачимо цього російським окупантам! Ніколи!!! Глибоко сумуємо та співчуваємо всій родині Олексія. Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали Патріота й справжнього Захисника України!”, – зазначив Микола Бакшеєв.

У загиблого Героя залишилися мати, дружина, донька та рідні.

Поховають Олексія у рідному Первомайському. Цивільна панахида за загиблим Героєм розпочнеться о 13:00 на площі біля ПК “Хімік”.

Як повідомляв Харків Times, 21-річний харківський борець Кирило Баєв загинув під час виконання бойового завдання поблизу міста Соледар Бахмутського району.