Віддав життя за Україну 23-річний стрілець-зенітник з Первомайського

В боях біля населеного пункту Подоли Куп’янського району загинув 23-річний стрілець-зенітник, солдат Даніїл Крутогузов.

Про це Харків Times довідався з повідомлення мера Первомайського Миколи Бакшеєва.

“Герой загинув 24 лютого, під час виконання бойового завдання при захисті Батьківщини, виявивши стійкість та мужність.”, – повідомив очільник міста.

Даніїл народився у Первомайському у 1999 році. Закінчив ліцей №7 та Первомайський професійний ліцей. Вступив до лав ЗСУ за контрактом 20 грудня 2019 року. Під час широкомасштабної війни служив на посаді стрільця-зенітника І зенітного ракетного взводу 1 зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону артилерійської частини.

“Боронив Харківщину з першого дня повномасштабного вторгнення. Приймав участь у звільненні Куп’янська, боронив наше небо від ворожої авіації. Героїчно стояв на захисті Харкова та стримував ворога на Луганському напрямку. Завжди усміхнений та веселий, він був сміливий та хоробрий, мав багато планів та любив свою Батьківщину.”, – розповів Микола Бакшеєв.

Вдома Даніїла не дочекались мама, брат, сестра та кохана дівчина.

Як повідомляв Харків Times, 26 лютого, у місті Первомайський Харківської області простилися з загиблим Захисником України 33-річним Олексієм Азаренковим. Воїн добровільно пішов до лав ЗСУ навесні 2022 року і загинув під Бахмутом.