Над Харківщиною збили всі російські ракети

Російська ракета, збита над Київщиною. Фото: соцмережі

Сьогодні, 5 грудня, нашим доблесним ППО вдалося збити всі російські ракети над Харківською областю.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Романа Семенухи в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

«Працювала ППО, працювала авіація на території області. Є збиття ракет, хай детальніше доповідають Збройні сили України. З позитивного можу сказати, що у нас внаслідок масованого ракетного обстрілу влучань на Харківщині немає», – розповів Семенуха.

Однак посилилися обстріли прикордонних та прифронтових районів області.

«Є перманентні обстріли, особливо це стосується Куп’янського району, Чугуївського, в районі Вовчанської громади. Там у нас, на жаль, є збільшення інтенсивності прильотів, але це стосується РСЗВ і артилерійського обстрілу нашої території ворогом», – зазначив замголови ХОВА.

За його словами, станом на 17:00 на Харківщині застосовуються лише планові відключення електрики, причому в Харкові вони не більші, а навіть менші, ніж були учора.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 5 грудня, рф вдалася до нової масованої атаки по Україні. Нас атакують ракетами з акваторій Чорного та Азовського морів, з території загарбника. Після першої хвилі російських ракет, що їх випустили по Україні загарбники сьогодні вдень, ЗМІ та соцмережі повідомляли про вибухи в низці регіонів.