росія знову атакує Україну

Сьогодні, 5 грудня, рф вдалася до нової масованої атаки по Україні. Нас атакують ракетами з акваторій Чорного та Азовського морів, з території загарбника. Станом на 13:40 повітряна тривога оголошена у більшості областей України.

Про це Харків Times дізнався з численних повідомлень ЗМІ та соціальних мереж та з офіційної Мапи тривог.

«Глава Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що ворог здійснив пуски ракет: “Прошу мешканців області не ігнорувати провітряну тривогу та негайно пройти в укриття”.

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що ворожі крилаті ракети помітили у повітрі.

Мер Кременчука Малецький повідомив, що можливі удари по об’єктах енергетики. Він закликав громадян закрити вікна та максимально зберігати тепло в приміщеннях», – повідомила «Українська правда».

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов попередив мешканців області про можливість ракетних ударів та закликав не ігнорувати сигнали тривоги та «максимально перебувати в укриттях».

Як повідомляють харківські соцмережі, в області наша ППО, ймовірно, збила вже до трьох ворожих ракет.

ДСНС радить українцям «зберігати інформаційну тишу».

«Надмірна інформаційна увага шкодить Силам оборони України», – попереджають рятувальники.

«Укрзалізниця» повідомляє, що «поїзди продовжують рух, резервні локомотиви Укрзалізниці перебувають у готовності, посадка та висадка триває через підземні переходи».

«Наразі через тимчасові знеструмлення маємо декілька затримок: №712 Київ-Краматорськ – 1 год; №111 Київ-Ізюм – 1 год. 33 хвилини», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, 24 листопада у Харкові почали відновляти електропостачання, яке зникло після чергової ракетної атаки, яку російські загарбники здійснили напередодні.