Вибухи в Україні після першої хвилі російських ракет

Після першої хвилі російських ракет, що їх випустили по Україні загарбники вдень сьогодні, 5 грудня, ЗМІ та соцмережі повідомили про вибухи в низці регіонів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення «Української правди» та чисельних повідомлень у соцмережах.

У Запорізькій області від ворожої атаки загинули щонайменше двоє та поранені стільки ж мирних мешканців.

По всій Одесі відсутнє водопостачання через знеструмлення «всіх насосних станцій та резервних ліній». Повідомляють, що на Одещині збили ворожу ракету.

Проблем із водопостачанням зазнали також Запоріжжя та Житомир.

У Сумській області застосували екстрене аварійне відключення, щоб запобігти порушенням об’єднаної енергетичної системи України. Область знеструмлена повністю.

Згідно з повідомленнями місцевих соцмереж, над Харківщиною нашим доблесним ППО вдалося збити вже шість ворожих ракет.

Повідомлялося також, що ворог обстріляв з РСЗВ прикордонний Вовчанськ Харківської області.

«Укрзалізниця» повідомляє, що більшість рейсів наразі курсує графіком.

“Перша хвиля ракет пішла. Їх може бути декілька. Як правило, вони можуть використати кілька хвиль, щоб розсередити ракети по всій території України і заплутати дії української протиповітряної оборони”, – повідомив в етері загальноукраїнського телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Він додав, що запуски традиційно були з Чорного моря та кораблів російського чорноморського флоту, Каспію та району волгодонська ростовської області рф.

Зараз повідомляють, вже про другу хвилю ракет, запущену рашистськими загарбниками по Україні. Тримаймося. Бережіть себе.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 5 грудня, рф вдалася до нової масованої атаки по Україні. Нас атакують ракетами з акваторій Чорного та Азовського морів, з території загарбника. Станом на 13:40 повітряна тривога оголошена у більшості областей України.