Світоліна з розгромним рахунком обіграла Младеновіч і вийшла в півфінал турніру в Чикаго

Фото: sportevents.kharkiv.ua

27 серпня у чвертьфінальному поєдинку на Chicago Women’s Open перша ракетка України, харків’янка Еліна Світоліна здобула перемогу над суперницею з Франції Крістіною Младеновіч. Світоліна вперше обіграла француженку, поступившись раніше двічі.

Про це Харків Times повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради.

Суперниці провели на корті 56 хвилин. За цей час Світоліна зробила 4 подачі навиліт, допустила 2 подвійні помилки, реалізувала 5 з 8 брейкпойнтів.

Еліна Світоліна (Україна) – Крістіна Младеновіч (Франція) – 6: 4, 6: 4

“Це був хороший матч в моєму виконанні. З самого початку я була сконцентрована, змушувала Крістіну працювати на корті. Перші кілька геймів були зіграні на високому рівні, потім я зробила брейк і після 2: 1 для мене все стало набагато легше. Я заграла краще, більш розкуто. Дуже задоволена своїм виступом сьогодні “, – прокоментувала свій виступ Світоліна.

У півфіналі почесна харків’янка зіграє проти Ребеки Петерсон зі Швеції (№59 WTA).

Як повідомляв Харків Times, у другому колі турніру WTA в Чикаго Світоліна обіграла суперницю з Франції Фіону Ферро і вийшла в чвертьфінал.

Еліна Світоліна стала бронзовим призером Олімпіади в Токіо. «Бронза» Світоліной – перша олімпійська нагорода в історії українського тенісу.