З 8 червня трамваї №3, 6 і 27 тимчасово змінять маршрут руху

Фото: city.kharkov.ua

Рух трамваїв по вул. Гольдбергівській і вул. Молочній, на ділянці від вул. Москалівської до вул. Плеханівської, буде заборонено з 22:00 8 червня до дати завершення робіт.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-служби Харківської міськради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з реконструкцією трамвайних переїздів вул. Гольдбергівська – пров. Рибасівській та вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська.

Також рух трамваїв буде закрито по пров. Рибасівському, вул. Греківській і вул. Університетській, на ділянці від вул. Гольдбергівської до пл. Павлівської, а також на пл. Павлівській, пл. Сергіївській та вул. Полтавський Шлях, від вул. Університетської до вул. Конєва.

На час робіт трамваї курсуватимуть так:

№3: Новожанове – вул. Москалівська – вул. Конєва – вул. Полтавський Шлях – Залютино;

№6: 602 м/р – Салтівське шосе – вул. Академіка Павлова – пр. Московський – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Молочна – ст. м. «Захисників України» – пр. Московський – вул. Академіка Павлова – Салтівське шосе – 602 м/р;

№27: розворотне коло «Салтівське» – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Московський – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Молочна – ст. м. «Захисників України» – пр. Московський – вул. Академіка Павлова – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло «Салтівське».

Крім того, для забезпечення перевезень пасажирів по вул. Миколи Бажана (розворотне коло «Новоселівка») організована тимчасова спецподача вагонів трамвайного маршруту №3: в робочі дні – з 6:08 до 21:47 з інтервалом 30 хвилин, у вихідні дні – з 6:07 до 15:55 з інтервалом 30 хвилин.