Ввечері під Харковом на переходах загинули два пішоходи (доповнено)

Поліція з’ясовує обставини ДТП, внаслідок якої загинула жінка. Попередньо встановлено, що вона переходила проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Повідомлення про аварію на Полтавському шосе в селищі Пісочин надійшло до поліції 18 листопада близько 17:00.

За попередніми даними, 71-річний водій автомобіля Citroen Berlingo рухався у напрямку м. Люботин і збив жінку-пішохода, яка перетинала проїжджу частину нерегульованим переходом.

Бригада швидкої медичної допомоги, яка прибула на місце ДТП, близько 40 хвилин намагалася реанімувати постраждалу. Однак врятувати її не вдалося. Від отриманих травм 66-річна жінка померла на місці події.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Того ж вечора, згідно з щоденним зведенням про оперативну обстановку в Харківській області, було збито ще одного пішохода.

О 22:09 на трасі Харків–Київ біля с. Рай-Оленівка водій автомобіля Toyota, чоловік 1987 р.н., скоїв наїзд на пішохода 1997 р.н. Від отриманих травм потерпілий помер на місці ДТП.

Як уточнили у прес-службі Нацполіції, 34-річний водій рухався з боку Люботина у напрямку Харкова. Пішохода він збив у районі нерегульованого пішохідного переходу — той перетинав проїжджу частину по «зебрі».

Автівку поміщено на штрафмайданчик.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за тією ж ч. 2 ст. 286 КК.

Як повідомляв  Харків Times, на Салтівці Honda збила пішохода, який перебігав дорогу у невстановленому місці.

У Вовчанську ввечері пішохід загинув під колесами Daewoo Lanos.

У Дергачах Lanos задавив пішохода, що лежав на дорозі.

У Чугуївському районі ВАЗ збив пішохода.