Ігор Терехов подав документи до міськвиборчкому

Фото: city.kharkov.ua

Секретар міської ради Ігор Терехов подав документи до Харківської міської територіальної виборчої комісії для реєстрації кандидатом на виборах мера Харкова.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Кандидатуру Терехова 25 вересня висунув «Блок Кернеса – Успішний Харків!» на партконференції. У партії підкреслили, що «Ігор Терехов продовжив стратегію Геннадія Кернеса з розвитку Харкова».

«Я йду перемагати. Харків моєї мрії — місто, яке увійде в топ-100 кращих міст світу, найбільш комфортних і прогресивних. За багатьма параметрами, ми вже №1 в Україні і продовжуємо набирати обертів», — сказав сам Ігор Терехов з цього приводу.

Він пообіцяв, що найближчим часом буде представлена ​​Стратегія розвитку Харкова, яка містить детальний план дій у кожній зі сфер міського життя, а також повідомив, що найважливішими напрямками його роботи будуть розвиток інфраструктури та залучення інвестицій у харківську економіку.

Згідно з Всеукраїнським державним опитуванням соціологічної групи «Рейтинг», майже 60% харків’ян підтримують дії міської влади щодо розвитку міста.

Як повідомляв Харків Times, 25 вересня секретар Харківської міської ради Ігор Терехов офіційно висунутий кандидатом на посаду мера від партії «Блок Кернеса – «Успішний Харків».

Глава фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що партія вирішила не висувати свого кандидата на виборах мера Харкова.

Станом на 27 вересня Харківська міська виборча комісія зареєструвала шість кандидатів на позачергових виборах Харківського міського голови.