На Салтівці ремонтуватимуть трамвайні колії – електротранспорт змінить маршрут

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові трамваї за маршрутом №№16, 16А, 27 тимчасово змінять напрямок руху.

Про це Харків Times повідомили в Харківській міській диспетчерській службі 15-62.

За інформацією Департаменту інфраструктури, з 10:00 до 15:00 5 серпня КП «Міськелектротранссервіс» проводитиме роботи по ремонту трамвайних колій.

На час проведення робіт забороняється рух трамваїв по вул. Академіка Павлова на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського (у напрямку до центру).

Роботу електротранспорту буде організовано наступним чином:

Трамваї № 16А – не ходять;

Трамваї № 27:

  • РК «Салтівське» – просп. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Шевченка – вул. Мойсеївська – вул. Віринська – вул. Академіка Павлова – просп. Московський – майдан Захисників України – вул. Молочна – вул. Гольдбергівська – вул. Москалівська – РК «Новожанове»;;

У зворотному напрямку: за своїм маршрутом.

Також з 10.00 годин до 15.00 години 6 серпня забороняється рух трамваїв по вул. Академіка Павлова на ділянці від вул. Салтівського до вул. Героїв Праці (у напрямку від центру).

Рух трамваїв буде організовано наступним чином:

Трамваї № 16 – не ходять;

Трамваї № 27:

  • РК «Новожанове» – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – майдан Захисників України – просп. Московський – вул. Академіка Павлова – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – просп. Тракторобудівників – РК «Салтівське;

У зворотному напрямку: за своїм маршрутом.

Як повідомляв Харків Times, 5 й 6 серпня з 8:00 до 20:00 через будівництво буде заборонено рух транспорту по вулиці Куликівській, на ділянці від Куликівського узвозу до будинку №34 по Куликівській.

4 серпня трамваї № 23 і № 26 змінять свій рух по проспекту Тракторобудівників на ділянці від вулиці Героїв Праці до Салтівського шосе.