На Журавлівці в Харкові сталася стрілянина між двома водіями, одного з них поранено (доповнено, відео)

Скриншот

По вулиці Новоалександрівській в Харкові увечорі 19 червня сталася стрілянина між двома водіями, одного з них поранено.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Інформація про інцидент надійшла до поліції о 20:36 від потерпілого.

Працівники поліції попередньо встановили, що між двома чоловіками стався конфлікт через паркувальне місце по вулиці Новоалександрівській.

“Під час з’ясування відносин правопорушник здійснив постріл зі спецзасобу для відстрілу гумових куль у бік заявника”, – йдеться у повідомленні.

Потерпілий з пораненням стопи доставлений до лікарні.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень. На даний час з’ясовуються всі обставини події.

У одному з Telegram-каналів повідомлялося, що конфлікт зі стріляниною стався по вул. Новоолександрівській, 54А.

Видання Police Control Ukraine стверджує, що стрілянину влаштував помічник народного депутата від “Слуги народу” Олександра Куницького – Дмитро Ніконов. Ніконов також є директором ТОВ “Автоентерпрайз”, яке займається експлуатацією зарядних станцій для автомобілів.

На місце прибули учасники “Антикорупційного блоку” (видання називає їх журналістами), та їм намагався перешкоджати один з чоловіків – знайомий Ніконова. З цього приводу вони написали заяву до поліції.

“Як пишуть журналісти, за словами Ніконова, незнайомий йому водій припаркувався біля зарядної станції. Ніконов попрохав чоловіка переставити автомобіль на інше місце, але той повівся агресивно і вдарив Ніконова в обличчя. Захищаючись, директор “Автоентерпрайз” вихопив травматичний пістолет і вистрілив у землю, випадково поранивши опонента у палець ноги. За словами пораненого чоловіка, коли він припаркував свій автомобіль, до нього підійшов Ніконов і попрохав переставити машину на інше місце. Він відмовився. Тоді помічник нардепа став грубити, бити по його машині, а коли водій вийшов, вдарив його декілька разів і вихопив пістолет. Водій вдарив Ніконова у відповідь, намагаючись вибити пістолет з рук, але це йому не вдалося, після чого Ніконов почав стріляти і поранив його”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, 30 квітня в Харкові біля однієї з точок швидкого харчування “Буфет” на проспекті Архітектора Альошина чоловік влаштував стрілянину. В результаті було поранено 30 і 39-річні чоловіки. Всі троє стояли в одній черзі до фаст-фуду і між ними виник конфлікт.