Бібліотека на Північній Салтівці відкриється протягом двох місяців

Фото: city.kharkov.ua

Капітальний ремонт в приміщенні, виділеному для бібліотеки-філії № 50 Централізованої бібліотечної системи Київського району, буде завершено до 1 серпня.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Як зазначила голова адміністрації Київського району Неллі Казанжиєва, на території Північної Салтівки мешкають близько 35 тисяч осіб дорослого населення, і після закриття бібліотеки у них немає жодного місця для інтелектуального дозвілля.

Відкриють бібліотеку у приміщенні на вул. Наталії Ужвій, 82, яке раніше знаходилося на балансі Національної поліції та більше п’яти років не використовувалося за призначенням.

За словами Ігоря Терехова, незабаром тут почнеться капітальний ремонт, і вже до серпня бібліотека зможе приймати відвідувачів:

«Були звернення від жителів Київського району з проханням відкрити цю бібліотеку. Для людей це дуже важливо. Тому протягом двох місяців філію відкриємо, і люди зможуть тут проводити своє дозвілля. Це буде не просто бібліотека, а так званий клуб за місцем проживання».

За словами Терехова, крім читання в бібліотеці проходитимуть майстер-класи, виставки, поетичні вечори та інші культурні заходи.

Як повідомляв Харків Times, раніше ця бібліотека розташовувалася в будівлі дитячого садку № 108, але після його ремонту і відкриття нових груп місця їй вже не вистачило.