У Харкові суд засудив вбивцю дружини до дев’яти років ув’язнення

Ілюстративне фото, кадр із фільму "Жінка у вікні"

Червонозаводський районний суд Харкова визнав чоловіка винним у замаху на вбивство дружини і засудив до дев’яти років ув’язнення. Однак і підсудний, і державний обвинувач оскаржили вирок.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За підтримки публічного обвинувачення Слобідської окружної прокуратури Харкова Червонозаводський районний суд Харкова визнав чоловіка винним за фактом закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК).

За даними слідства, у вересні 2019 року обвинувачений на ґрунті ревнощів посварився з дружиною, побив її, а потім виштовхнув у вікно з четвертого поверху. Потерпіла впала на клумбу, тому, а також через вчасне прибуття “швидкої”, не загинула. Однак отримала першу групу інвалідності.

Червонозаводський суд засудив ревнивця до 9 років виправлення в місцях позбавлення волі. Однак вирок не набув чинності, тому що був оскаржений обома сторонами: і підсудним, і його обвинувачем.

Як повідомляв Харків Times 9 вересня 2019 року оперативники Основ’янського відділу поліції затримали 34-річного чоловіка, який, за даними слідства, під час конфлікту виштовхнув жінку з вікна четвертого поверху.