У Харкові на парковці біля бази Міноборони згоріли чотири мікроавтобуси і легковик (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Увечері 15 березня на парковці біля багатоповерхового будинку по вулиці Цементна 3, в Харкові зайнялися відразу п’ять авто – чотири мікроавтобуси і легковий автомобіль Ford Mondeo.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

За вказаною адресою знаходяться приватні та державні підприємства, зокрема матеріально-технічна база Міноборони України.

Повідомлення про пожежу на парковці біля військової бази на номер служби порятунку “101” надійшло о 21:24. На місце події виїхали п’ять відділень рятувальників і два відділення НУЦЗ на автоцистернах. На момент їх прибуття загальна площа пожежі становила 40 кв.м.

На автостоянці горіли чотири мікроавтобуси: Fiat Ducato, Mercedes-Benz Sprinter, Mercedes-Benz Sprinter, Peugeot Boxer і легковик Ford Mondeo.

Протягом півгодини рятувальники локалізували пожежу, та о 22:24 повністю її загасили. Також пожежники врятували від вогню два мікроавтобуси Iveco Daily і Daciа Sandero.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка встановить всі обставини події.

За інформацією представника інформагентства Міністерства оборони України в Харкові Віталія Саранцева, майно військового відомства не постраждало.

“Це підприємство зараз за прямим призначенням не використовуються. Його територія здається в оренду. Зайнялося майно орендарів – чотири мікроавтобуси та легковий автомобіль. Майно Міноборони не постраждало”, – розповів Віталій Саранцев.

Як повідомляв Харків Times, вночі в районі Кінного ринку згоріли два авто.