Харківський напівмарафон відбудеться 21 березня – відкрито реєстрацію

Фото: city.kharkov.ua

IV Харківський напівмарафон, що не відбувся минулої весни через пандемію коронавірусу, буде проведено 21 березня в Лісопарку. На цей спортивний захід почалася реєстрація.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Учасники пробіжать дві дистанції на вибір – класичний напівмарафон (21,097 км) і 5 км. Також в рамках напівмарафону відбудеться окремий залік на дистанції 5 км – корпоративна ліга. До участі запрошуються компанії, які бажають провести корисний тимбілдінг для своїх працівників.

Старт і фініш напівмарафону – вул. Сокільники, 6, Лісопарк (Лижна база ХНПУ ім. Г. С. Сковороди). Траса проходитиме по велодоріжці.

Старт на дистанції 5 км – о 10:00.
Старт на 21,097 км – об 11:00.

Всі учасники, які зареєструвалися в минулому році, автоматично перенесені на 21 березня 2021 року. Крім того, відкрита нинішня реєстрація, яка триватиме до 19 березня.

Також в Харкові відбудеться ще один напівмарафон, який запланований на 25 квітня і пройде по пр. Науки.

Як повідомляв Харків Times, в 2020 році проведення традиційного Харківського напівмарафону через пандемію коронавируса двічі переносили. Спочатку організатори IV Харківського напівмарафону призначили проведення заходу на 18 липня.. Потім – перенесли на 2021 рік.