42 рятувальники всю ніч гасили палаючий цех в Пісочині (відео)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Дев’ять годин знадобилося рятувальникам, щоб ліквідувати пожежу в будівлі цеху з виробництва пластикових виробів, що на вулиці Транспортна, 116, у мю Пісочин Харківського району.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про пожежу на підприємстві на номер служби порятунку 101 надійшло в п’ятницю, 19 лютого о 19:26.

На місці події рятувальники уточнили, що пожежа почалася в одноповерховій будівлі, площа якої становить понад 2500 кв.м. Людей в будівлі не було. У цеху стояв автомобіль “ВАЗ 2121”, який також горів. Площа пожежі становила 1000 кв.м. Існувала загроза, що вогонь перекинеться на сусідні будівлі. Тому рятувальники викликали підкріплення.

“Всього в боротьбі зі стихією брали участь 42 рятувальники, 10 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки ДСНС, в тому числі 2 авто Національного університету цивільного захисту України, а також пожежний поїзд і автоцистерна МПК.”, – розповіли в ДСНС.

За дві з половиною години рятувальники локалізували пожежу і в 4:28 повністю загасили. Під час події люди не постраждали, пожежникам вдалося врятувати від вогню стоять поруч будівлі.

Причина виникнення пожежі та завдані збитки, завдані вогнем, встановлюються.

Як повідомляв Харків Times, 23 січня під час гасіння пожежі, що виникла на парковці по вулиці Автомобільної, в селищі Пісочин, було виявлено тіло водія вантажного автомобіля DAF.