Двоє харків’ян незаконно вирубували ліс у Вільхівці

Слідчі повідомили про підозру в незаконній порубці дерев двом харків’янам. Збиток державі склав майже 53 тисячі гривень. За санкцією статті їм загрожує термін до 5 років позбавлення волі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Поліція викрила двох «чорних лісорубів», ними виявилися харків’яни 52 і 40 років. Зловмисники з квітня минулого року по теперішній час вирубували ліс в селі Вільхівка Харківського району для власного використання, чим заподіяли матеріальну шкоду на загальну суму майже 53 тис. гривень.

18 лютого чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 246 КК (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу). За санкцією статті їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, на початку лютого правоохоронці повідомили про підозру начальнику ділянки залізниці, який допустив вирубку лісу в Сахновщинському районі.

28 січня 53-річному мешканцю села Лихопілля Лозівського району області повідомили про підозру в організації незаконної вирубки дерев. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.