У Харкові зловили наркоділка (фото)

Фото: khar.gp.gov.ua

У Харкові накрили підпільну нарколабораторію. Під час обшуку там виявлено близько 6 кг PVP на загальну суму близько 500 тис. грн, сировину та інструменти. Речдоки вилучені, «хіміка» затримано.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

За інформацією керівника місцевої прокуратури Едуарда Новикова, досудове розслідування встановило, що в одному з приватних будинків Київського району Харкова місцевий житель налагодив виробництво особливо небезпечної психотропної речовини PVP з метою збуту.

В ході проведеного огляду вилучено готову психотропну речовину масою близько 6 кг, загальна вартість якої на чорному ринку становить близько 500 тис. грн, а також необхідні для її виробництва рідини та прекурсори, лабораторний посуд та інші прилади.

Власника помешкання затримано. Зараз вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають. Призначено судові експертизи вилученої речовини. Встановлюються всі обставини кримінального правопорушення.

Як повідомляв Харків Times, житель Дергачівського району організував в своєму будинку лабораторію з виробництва особливо небезпечної психотропної речовини PVP. Під час обшуку в лабораторії виявили 8 кг психотропів.