Харківська мережа продуктових магазинів Digma припиняє роботу – ЗМІ

Фото: Харків Times

Група компаній Digma Business Group (DBG) розіслала прес-реліз, в якому повідомила про закриття своєї продуктової мережі Digma Food Market в Харкові. У ГК назвали це “фінальним етапом закриття мережі”. До цього в DBG не робити заяв про те, що компанія прийняла рішення закрити супермаркети.

Про це Харків Times дізнався з публікації сайту retailers.ua.

Вхідні в Digma Food Market 10 супермаркетів компанія закриє до кінця січня. “Процес закриття почався наприкінці 2020 року за результатами аудиту всіх напрямів бізнесу і в рамках розробки нової стратегії розвитку групи компаній Digma Business Group … оскільки ми робимо активні дії зі зміцнення та зміни структури групи компаній. Відмова від мережі супермаркетів дозволить нам сконцентруватися на тому, в чому ми найбільш сильні і в чому вбачаємо перспективи”, – йдеться у повідомленні компанії.

Закупівлі товару, які знижувалися протягом декількох місяців, будуть припинені, залишки – розпродані.

На сторінці Digma Food Market в Facebook немає повідомлень про закриття мережі.

DBG також володіє мережею тютюнових кіосків і продуктових павільйонів “Аттика”, продуктовими магазинами Buffet, підприємством вторинної переробки сировини Greenstep, тренінговим центром “Кейс”, рекламним агентством “ТіДіМар”, молочним заводом “Фабрика Сіра”.