У Харкові відкрився парк динозаврів

Фото: city.kharkov.ua

Парк динозаврів під відкритим небом відкрили в ЦПКіВ імені Горького. У ньому понад 40 інтерактивних скульптур, які рухаються, гарчать і махають хвостами.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Парк динозаврів розташований біля футбольних полів і займає понад гектар. На майданчику розміщено понад 40 скульптур динозаврів у натуральний розмір — до 26 метрів. В мерії запевняють, що вони виглядають, як живі. У всякому разі, рухаються, гарчать і махають хвостами.

«У нас в парку знаходиться найбільший динозавр в Украйні — брахіозавр, з ​​роду рослиноїдних динозаврів, який 15 м заввишки та 26 м завдовжки. Чи знали ви, що канатна дорога піднімає пасажирів на висоту від 8 до 26 м? Так ось, це всього півтора наших найбільших динозавра», — розповіли у парку.

Планується, що новий парк працюватиме постійно.

Як повідомили Харків Times в пресслужбі Парку ім. Горького,Парк динозаврів працює щодня з 10 до 20 годин. Вхід для дітей до 3 років – безкоштовно, від 3 до 12 років – 100 грн, для дітей старше 12 років і дорослих – 150 грн.

Як повідомляв Харків Times, за даними «Google», в 2020 році в пошукових запитах серед міських парків і розважальних зон користувачів найбільше цікавив харківський Центральний парк культури і відпочинку імені Горького.

Реконструкцію харківського зоопарку, який був закритий в 2016 році, обіцяють закінчити в 2021 році.