У Харкові рецидивіст з ножем вкрав з магазину продукти

Вчора вночі на вулиці Валентинівській в Харкові відбулося дивне. Чоловік зайшов у магазин, набрав в пакет продукти на загальну суму близько 500 гривень, але замість грошей показав касиру ніж і втік. Через годину зловмисника вирахували.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Сигнал про подію на вулиці Валентинівській надійшов до чергової частини Московського відділу поліції 16 грудня близько 2:30. Повідомлялося, що в чоловік зайшов до магазина, набрав продукти на загальну суму близько 500 гривень, на касі відмовився сплатити за покупку та, погрожуючи ножем касирові, забрав пакет з товаром і втік.

Менш ніж за годину співробітники районної поліції за наданими прикметами встановили місцезнаходження правопорушника. Ним виявився 36-річний харків’янин, раніше судимий за подібні злочини.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК (розбій). Йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Поліція також встановлює причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території Харкова.

Як повідомляв Харків Times, 15 грудня в Харкові жінка намагалася вкрасти з магазину косметику на суму понад 2500 гривень. А коли її викрила 19-річна співробітниця, кинулася на дівчину з кулаками.