Війна в Україні: одинадцять обстрілів, втрат не було

За минулу добу, 15 грудня, російсько-окупаційні війська одинадцять разів порушили режим припинення вогню.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення прес-центра Операції Об’єднаних сил станом на 7:00.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» більшість обстрілів було зафіксовано в передмісті Авдіївки. Тут ворог чотири рази відкривав вогонь з автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. Поблизу Опитного і Водяного (на Приазов’ї) противник вів вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» було зафіксовано два порушення припинення вогню неподалік від населеного пункту Шуми. На цьому напрямку противник неодноразово використовував як підствольні, так і автоматичні станкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

«Вогневі провокації збройних формувань Російської Федерації не мали загрози для українських воїнів, тому наші захисники вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає», — йдеться в повідомленні.

З початку поточної доби, 16 грудня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Неподалік від Водяного окупанти вели вогонь зі станкових і ручних протитанкових гранатометів.

Вогонь у відповідь не відкривався. Бойових втрат і поранень немає.