Поліція затримала водія Mercedes, який збив на смерть пішохода на проспекті Льва Ландау

25-річний водій автомобіля Mercedes-Benz E200, який 23 листопада на смерть збив пішохода на проспекті Льва Ландау, знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Попередньо встановлено, що Mercedes-Benz їхав зі сторони Московського проспекту в напрямку вулиці Олімпійської і під час руху збив 60-річного пішохода. В результаті ДТП чоловік отримав травму черепної коробки і загинув на місці події.

Проводиться розслідування за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідчі повідомили про підозру водієві, яка вчинив смертельне ДТП. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв Харків Times, 23 листопада, приблизно о 14:50 25-річний водій автомобіля Mercedes-Benz на смерть збив пішохода на проспекті Льва Ландау. В результаті аварії пішоходу відірвало голову.