Завтра знову перекриють частину Ювілейного проспекту

Рух транспорту по проспекту Ювілейному на ділянці від розворотного кола тролейбусів до проспекту Тракторобудівників при русі у бік вулиці Гвардійців Широнінців, буде заборонено завтра, 30 вересня, з 8:00 до 20:00.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури міськради, це пов’язано із проведенням капітального ремонту Ювілейного проспекту на ділянці від вулиці Гвардійців Широнінців до Салтівського шосе.

Двосторонній рух буде організовано по вільній від виконання робіт проїжджій частині.

Крім того, цього дня із 9:00 до 20:00 буде заборонено рух тролейбусів по проспекту Ювілейному, на ділянці від вулиці Гвардійців Широнінців до розворотного кола “602 м/р”.

У зв’язку з цим тролейбуси курсуватимуть наступним чином:

тролейбус №19: вул. Одеська – пр. Героїв Сталінграда – пр. Льва Ландау – пр. Ювілейний – розворотне коло “ст. М.”Академіка Барабашова”;

тролейбус №24: ст. м. “Академіка Барабашова” – пр. Ювілейний – вул. Гвардійців Широнінців – розворотне коло “Північна Салтівка”;

тролейбус №20: не курсуватиме.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 29 вересня, з 9:00 до 19:00 заборонено рух транспорту по проспекту Ювілейному, на ділянці від розворотного кола тролейбусів до Салтівського шосе при русі у бік вулиці Медичної.